Alle arrangementer
Seminar

Business Hacks 2019: Robotterne kommer – hack jeres processer!

Robotterne kommer og vil forandre vores forretningsprocesser og måden vi arbejder og organiserer os på. Hvordan tager vi hånd om de nye teknologiske muligheder, og hvordan udnytter vi dem bedst muligt?

24. okt. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Kanalvej 7, Kongens Lyngby 24. oktober kl. 08:30 - 14:00

Business Hacks er tilbage igen i år; i år med temaet ”Robotterne kommer – Hack jeres processer!”, hvor vi skal se på, hvordan nye teknologiske trends som robotics, AI, machine learning og IoT er i gang med at forandre organisationers processer og måden mennesker arbejder på og interagerer med ”robotterne”.

Den fjerde industrielle revolution er over os, og virksomheder er i fuld gang med at gennemføre digitale transformationer af sig selv for at være i stand til at følge med den teknologiske udvikling og omfavne de muligheder, den stiller til rådighed. Herunder kunstig intelligens som ikke længere blot er en abstrakt forestilling i filosoffers og videnskabsmænds hjerner. De mest ambitiøse virksomheder, der er på forkant med den teknologiske udvikling, er for længst begyndt at anvende AI og robotter i deres processer.

For mange virksomheder forekommer det dog stadig som et uoverskueligt projekt og en vision, der stadig ligger et godt stykke ude i fremtiden. Men teknologien er nu så langt fremme, at det faktisk ikke kræver voldsomme ressourcer at gå i gang med at anvende AI og robotter. Højst sandsynligt råder jeres virksomhed måske allerede over teknologi fra Microsoft, som stiller køreklare AI-løsninger til rådighed.

Potentialet er enormt og mulighederne mange; derfor skal Business Hacks 2019 handle om, hvordan din virksomhed eller organisation kan udnytte teknologier som robotics, AI, machine learning, IoT mm. i virksomhedens processer til at skabe konkurrencemæssige fordele.

Program

08:30 – 09:00 Registrering og morgenmad

09:00 – 09:40 Intro til dagens tema Robotterne kommer – Hack dine processer! v/ Gorm Priem
Teknologier med potentiale til fundamentalt at forandre virksomheders processer og menneskers arbejdsliv.

09:40 – 10:20 Processer med brugeren i centrum v/ Boris Nyland
Brugervenlige apps med brugeren i centrum – slut med tunge monolitiske systemer, opgaverne skal finde brugeren, ikke omvendt.

10:20 – 10:40 Pause

10:40 – 11:20 Intelligente processer v/ Emilie Lundblad
AI og machine learning vil ikke gøre os arbejdsløse, men tværtimod give os mere tid til at fokusere på det væsentlige og værdiskabende.

11:20 – 12:00 Processer i alle ting og alle vegne v/ Michael Schmidt
IoT kan give os en hidtil uset indsigt i vores processer, således at vi kan gøre tingene langt smartere og hurtigere og med færre ressourcer.

12:00 – 14:00 Frokost og Innovation Labs
Nyd en velfortjent frokost og gå på opdagelse i vores forskellige Innovation Labs, som dykker ned i nogle af de konkrete teknologier bag de forskellige Business Hacks, der er blevet præsenteret.