Alle arrangementer
Konference

ProActive Business Hacks Conference 2017

Shortcuts til digital transformation

21. nov. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Microsoft, Kanalvej 7, 2800 Lyngby 21. november kl. 09:00 - 15:30

På denne konference vil vi inspirere dig og dine kollegaer ved at give jer en række forskellige Business Hacks – nogle effektive genveje til, hvordan I kan digitalisere og optimere jeres forretningsprocesser og gøre ting smartere ved hjælp af teknologi, som I sandsynligvis allerede har til rådighed.

Det gør vi ved at vise en masse forskellige hacks på forskellige forretningsmæssige problemstillinger og en række eksempler på, hvordan andre virksomheder er i færd med at transformere deres forretning og organisation på forskellig vis. Om eftermiddagen afholder vi 3 workshops, hvor vi aktivt arbejder med at finde nye Hacks og muligheder for quick wins til jeres organisation.

Digital transformation er et af de buzzwords, som ikke vil forsvinde lige foreløbigt. Det skyldes at det i modsætning til mange andre døgnfluetrends rent faktisk har reel substans, og at det er et fænomen, som alle virksomheder er nødt til at forholde sig til, hvis de vil være succesfulde i fremtiden.

Ifølge Microsofts CEO Satya Nadella er enhver virksomhed nødt til at transformere sig til at blive en digital virksomhed ved at udvikle nye digitale evner. Det kan man gøre på flere forskellige måder; man kan engagere sine kunder på nye måder, styrke sine medarbejderes muligheder for samarbejde, optimere sine forretningsprocesser eller man kan forsøge at transformere selve sine produkter og ydelser.

Der er for så vidt ikke noget nyt i disse ting; virksomheder har alle dage skullet engagere deres kunder, vedligeholde medarbejdernes kompetencer, organisere og optimere processer og forny deres produkter. Det nye er, at vi i dag nødt til at tænke teknologien ind fra starten og udnytte de nye muligheder den tilvejebringer. Og der er utallige muligheder, også for at lave hurtige resultater med den teknologi i allerede har. 

Dagens program

09:00 – 09:30 Registrering, kaffe og croissanter

09:30 – 10.00 Introduktion: Hvad er Business Hacks?

10:00 – 10:35 Engage your customers
Få nye ideer til, hvordan I kan skabe større engagement hos jeres kunder ved at få større indsigt i deres digitale adfærd ved at udnytte Dynamics 365, Power BI, Yammer etc.

10:35 – 10:50 Pause

10:50 – 11:25 Empower your employees
Få nye ideer til, hvordan I kan øge organisationens sammenhængskraft og produktivitet ved at styrke medarbejdernes digitale kompetencer og samarbejdsmuligheder ved at udnytte Teams, Planner, Delve, SharePoint, IntraActive, Skype for Business etc.

11:25 – 12:00 Optimize your processes
Optimér virksomhedens forretningsprocesser med mobile business apps, digitale formularer og workflows, artificial intelligence, chatbots etc.

12:00 – 12:30 Frokost

12:30 – 14:30 INNOVATION LABS (BREAK OUT WORKSHOPS)
Efter frokost splitter vi programmet op i 3 forskellige Innovation labs (interaktive workshops), som vil blive faciliteret af nogle af vores erfarne forretningskonsulenter. I disse workshops vil vi sammen forsøge at udvide feltet af mulige Business Hacks til konkrete forretningsmæssige udfordringer i din og de øvrige deltageres organisationer. Så kom og vær med, del dine erfaringer og idéer og få inspiration fra virksomheder i samme situation som dig. Vi lover at det bliver hæsblæsende, sjovt og udbytterigt.

Hver workshop-gruppe udvælger i fællesskab det mest interessante Business Hack, som de vil indstille til kåringen af dagens bedste Business Hack.

Vælg en af disse tre workshops:

Engage your customers

 • Hack your customer insights
 • Hack your customer communications / experience
 • Hack your customer service management
 • Hack collaboration with your customers

Empower your employees

 • Hack your meetings
 • Hack your adoption process
 • Hack your mobility and accessibility
 • Hack your device management

Optimize your processes and productivity

 • Hack your contract management
 • Hack your mileage and expenditure registration
 • Hack your approval process / task handling
 • Hack your employee onboarding process
 • Hack your project portfolio management

14:30 – 14:45 Kaffe og kage

14:45 – 15:15 Hvordan kommer du effektivt i gang med at implementere Business Hacks og skabe succes med det i din organisation?
How to hack your business and succeed with digital transformation

15:15 – 15:30 Kåring af dagens bedste Business Hack og præmieoverrækkelse