Alle arrangementer
Broadcast

Julespecial – Tech trends 2019

Hvad bliver de nye store trends inden for teknologi og forretningsudvikling i 2019?

19. dec. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Live webcast 19. december kl. 15:00 - 15:30

Det er den tid på året, hvor vi begynder at få ørene tudet fulde med spidsfindige spådomme fra diverse tech-eksperter, fremtidsforskere og såkaldte thought leaders. I 2017 spåede man, at det ville blive kunstig intelligens, IoT, Blockchain mm. der ville blive de dominerende tech trends. Det viste sig dog at være en lidt for optimistisk fremskrivning; i stedet blev det så chatbots, der blev den helt store modedille, og der var nærmest ikke den virksomhed eller organisation, som ikke skulle have en chatbot til at husere på deres hjemmeside.

I 2018, der nu snart er ved at være gået, må man nok sige at kunstig intelligens og machine learning i den grad er kommet på virksomhedernes dagsorden - med et års forsinkelse. Datasikkerhed og Cyber Security blev også et uomgængeligt fænomen hjulpet godt på vej af et hackerangreb på Mærsk og GDPRs ikrafttrædelse i maj måned.

Men hvad bliver så det nye hotte i 2019? Det har vi inviteret nogle af vores egne skarpsindige eksperter i broadcast-studiet for at komme med nogle seriøse bud på. Så vær med når vi synger julen ind til en snak om hvad der er os i vente i den nye kommende år.

Ekspertpanelet består af: 

Peter Lunding Smith, Technical Sales Manager – Modern Workplace & Security, Microsoft
Peter er uddannet og forhenværende advokat men tog i 2010 et drastisk karriereskift for at hellige sig arbejdet med det han virkelig brænder for - IT og i særdeleshed Cloud Computing. Han startede således hos ProActive i 2010 med ansvaret for at opbygge kompetencer indenfor Cloud Computing og opdyrke det dengang spirende marked for cloud-løsninger og rådgivning inden for feltet. Peter er desuden forfatter til bogen IT i skyen. I dag er han rådgiver hos Microsoft men har stadig en tæt tilknytning til ProActive. 

Gorm Priem, Partner, ProActive
Gorm er uddannet i filosofi og computer science og holder en MBA inden for innovation og strategi. Gorm har mere end 20 års erfaring med at rådgive virksomheder og organisationer i forhold til strategi, teknologi og forretningsudvikling. Gorm er en meget belæst herre og fortærer en hel del både skøn- og faglitteratur; du kan med andre ord forvente at få spådomme om tech trends i 2019 i et bredt samfundsrelateret perspektiv. 

Henrik Kim Christensen, CTO og Partner, ProActive
Henrik har studeret informationsteknologi på DTU og har mere end 20 års erfaring som software systemarkitekt og har stået bag nogle af landets største og mest komplekse Microsoft SharePoint baserede løsnings-arkitekturer. Senest har han kastet sig over løbende at overskue og følge udviklingen af Microsoft Azure platformen, som er et af de mest omfattende og komplekse Microsoft platforme i historien. Henrik lytter desuden til en hel del klassisk musik.