Alle arrangementer
Security Immersion Experience (SIE)

Bliv opdateret på de nyeste sikkerhedsværktøjer fra Microsoft

Oplev en live-simulering af sikkerhedsscenarier med Microsofts nyeste Security løsninger.

05. nov. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
ProActive, Stigsborgvej 60, 9400 Nørresundby 05. november kl. 09:00 - 13:00

Nu får du en enestående mulighed for at opleve en live-simulering af sikkerhedsscenarier med Microsofts nyeste Security løsninger.

Med en live gennemgang af ægte brugsscenarier får du indblik i, hvordan de nyeste services fra Microsoft kan være med til at sikre din organisation bedre i kampen mod cyberkriminalitet.

Hør hvordan Microsoft analyserer data på globalt plan, og hvordan de kan afsløre nye trusler og malware. Gennem live-simulering viser vi dig, hvordan du med nye værktøjer, kan beskytte din organisation, holde dig opdateret om potentielle trusler og håndtere nye angreb. Seminaret henvender sig til beslutningstagere og sikkerhedsansvarlige.

 

Agenda

08:30 – 09:00 Registrering, morgenkaffe og croissanter

09:00 – 12:30 Security Immersion Experience (SIE)
Sessionen tager sit udgangspunkt i behovene hos 3 typer medarbejdere; kontormedarbejderen, den mobile medarbejder og sikkerhedsadministratoren. Sessionen vil bl.a. demonstrere hvordan Microsofts forskellige værktøjer giver en høj beskyttelse af brugeren, data og den enhed brugeren arbejder fra, uden at gå på kompromis med produktiviteten. Herudover ser vi hvordan de sikkerhedsansvarlige løbende kan overvåge og få orientering om potentielle trusler og igangværende angreb. Sessionen er meget demo orienteret og der er rig mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Efter hver demo gennemgås teknologien bag.

12:30 – 13:00 Sandwich