Alle arrangementer
Broadcast

Azure Integration Services

Byg nye integrerede løsninger, der forbinder jeres forretningssystemer og applikationer i et hybridt servermiljø.

27. feb. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!
Live webcast 27. februar kl. 15:00

Vil du vide, hvordan du praktisk kan udvikle integrationsløsninger ved hjælp af Azure Integration Services?

Mange virksomheder vil gerne integrere deres forretningsapplikationer og systemer, så det er nemmere og mere effektivt at arbejde med data fra flere forskellige systemer og for at undgå at skulle vedligeholde den samme data i forskellige systemer. Systemintegration kræver ofte, at der oprettes forbindelse mellem uafhængige systemer og ofte på komplekse måder.

I denne broadcast viser vi, hvordan komponenterne i Azure Integration Services –Logic Apps, Azure functions, Blob storage og Service Bus – kan anvendes til at levere en komplet løsning til integrering af løsninger både i cloudmiljøet og det lokale miljø.

Vi har med de forskellige komponenter i Azure Integration Services udviklet en såkaldt ”Broker”, der gør det superenkelt og lige til at integrere forskellige forretningsapplikationer som f.eks. Dynamics 365, Navision, CRM, SharePoint, SQL eller FTP.

Vi præsenterer dig for vores generelle tilgang til systemintegration og giver et overblik over, hvordan vi med Azure DevOps udvikler og håndterer Azure ressourcer gennem udvikling, automatiseret test, build, release, installation/deployment.

Agenda

  • Use cases
  • Løsningsarkitektur og principper
  • Automatiseret build, test og installation med Azure DevOps