Alle arrangementer
Computerworld How to?

Analytics, BI og big data: Få succes med de nye løsninger og teknologier

Kom og hør ProActives dataekspert Søren Poulsens indlæg: Hvorfor er der ingen der bruger min BI platform?

15. maj. Tilmeld dig herTak for din tilmelding!

En række nye koncepter og teknologier vinder i disse år frem under kategorierne Analytics, BI og Big Data. Uanset om vi kalder det BI, analytics eller noget helt tredje, er der tale om et it-område i en rivende udvikling.

Data-mængderne vokser og vokser, og samtidig er data blevet det nye 'guld' i de fleste virksomheder.

Man kan dog først for alvor realisere værdien af data, når man indsamler, håndterer og analyserer data på den optimale måde.

Antallet af datakilder og mængden af data vokser, og det samme gør mulighederne for at træffe de rette beslutninger ved hjælp af data-analyser.

Analyserne skal leveres hurtigt og gerne i realtid, og selve softwareløsningen skal være grafisk flot, brugervenlig og tilgængelig på alle platforme.

På dette event kan du møde en række eksperter inden for BI, analytics og big data. De giver dig et indblik i de nyeste teknologiske muligheder, gode råd til din strategi og de forretningsmæssige overvejelser.

Kom og hør ProActives direktør for Data & AI Søren Poulsens indlæg:

Hvorfor er der ingen der bruger min BI platform? 

De fleste business intelligence (BI) fagfolk kan på fem minutter forklare jer mulighederne med self-service BI-værktøjer, flotte dashboards, digitale assistenter, machine learning, big data, et data warehouse m.m. Men de færreste kan fortælle jer, hvordan I reelt skaber værdi med jeres BI-løsninger. 

I dette indlæg vil Søren belyse nogle af de udfordringer, han ser i organisationerne, samt komme med nogle reelle løsningsforslag.

 

Se hele programmet og tilmeld dig her