ProActive fyrtårn
Partnere

Stærke Partnerskaber

ProActive samarbejder med førende leverandører for bedst at kunne opfylde vores kunders ønsker og krav til software, ydelser og services.

 

Microsoft
ProActive er certificeret Microsoft Gold Partner inden for områderne Search, Digital Marketing, Content Management, Customer Relationship Management og Portals and Collaboration. Det betyder, at ProActive er blandt Microsofts foretrukne løsningspartnere inden for Micorosoft teknologier som SharePoint, FAST, Office, Lync, Dynamics CRM, Commerce Server, BizTalk, SQL, Windows Azure og .NET.

 

Alle ProActives arkitekter og udviklere er certificeret i de nyeste teknologier fra Microsoft.

 

ProActive er den foretrukne Microsoft partner og har gennem tiden vundet en række Microsoft priser:

 

  

ProActive Freelance

ProActive Freelance er søsterselskab til ProActive  og er et freelancekonsulenthus med et stærkt skandinavisk og globalt netværk bestående af specialister indenfor forskellige teknologier.

 

  

Sitecore

ProActive er Sitecore Certified Solutions Partner og har et tæt samarbejde med Sitecore i leveringen af Sitecore baserede CMS løsninger til danske virksomheder og organisationer.

 

Nintex

Nintex er en af verdens førende producenter af tilføjelsesprodukter til Microsoft SharePoint, hvis produkter anvendes af tusinder af SharePoint kunder verden over. Nintex' produkter udvider funktionaliteten i SharePoint og mulighederne for at levere brugervenlige og produktivitetsfremmende SharePoint applikationer til slutbrugerne.

ProActive er den førende Nintex partner i Europa (Vinder af Nintex Partner Awards 2012 Business Excellence).

 

Surfray

SurfRay er en førende leverandør indenfor for søgningsbaserede løsninger til SharePoint med mere end 10 års erfaring indenfor søgning. Surfray leverer markedets stærkeste værktøj til forbedring af søgning, visualisering og samarbejde i SharePoint - Ontolica.

 

 

 

Metalogix
Metalogix, en førende leverandør af Content Lifecycle Management løsninger til Microsoft SharePoint og Microsoft Exchange. Metalogix gør organisationer i stand til at skalere og omkostningseffektivt administrere, migrere, gemme, arkivere og beskytte virksomhedens indhold.

 

AvePoint

Avepoint er verdens største udbyder af enterprise-class governance og infrastructure management software-løsninger til Microsoft SharePoint.

 

WorkPoint

WorkPoint

WorkPoint Server er et komplet project management system, der bygger oven på SharePoint. WorkPoint er en standardiseret løsning, der gør jer i stand til at spare enorme mængder af ressourcer på udvikling og programmering.

 

 

ClickDimensions
ClickDimensions er et anerkendt E-mail Marketing og Marketing Automation værktøj til Microsoft Dynamics CRM, der gør det nemt og effektivt at oprette og udsende nyhedsbreve og e-mail marketing kampagner og efterfølgende spore modtagernes respons. Derudover rummer ClickDimensions en masse anden funktionalitet, som alt sammen er indlejret i Microsoft CRM, som var det blot en udvidelse af standardfunktionaliteten.

 

 

 

 

Scribe
Scribe Software Corporation udvikler omkostningseffektive integrationsløsninger til Microsoft Dynamics og andre forretningsapplikationer. Scribes løsninger er nemme at tilpasse i forhold til specifikke forretningsbehov.

 

Absalon International

Absalon International er en svensk-baseret software virksomhed, der udvikler branche-specifikke ISV-løsninger til Microsoft Dynamics CRM, der hjælper førende globale virksomheder med at opnå succes.

 

CPS

CPS

CPS er en prisbelønnet leverandør af forretningsløsninger baseret på Microsoft-teknologi. CPS er blandt Storbritanniens absolut førende specialister inden for forretningsløsninger baseret på Microsoft Project Server, Microsoft SharePoint, Microsoft CRM og Office365.

 

 

 

 

SKI
Vi er udvalgt som leverandør på en SKI rammeaftale til det offentlige og kan levere løsninger og ydelser inden for elektroniske samarbejdsløsninger, Content Management og systemintegration på konkurrencedygtige vilkår.

Som SKI leverandør lever vi op til en række minimumskriterier inden for kvalitet, miljø, samfundsansvar, som SKI har opstillet i forhold til det givne udbud.


 

Top of page
Nyhedsbrev
FØLG PROACTIVE
kontaktinfo

ProActive A/S

 

København

Rosenørns Allé 1 - 1970 Frederiksberg C

 

Aarhus

Åbogade 15 - 8200 Aarhus N

 

Odense

Egelundsvej 18 - 5260 Odense

 

Aalborg

Niels Jernes Vej 10 - 9220 Aalborg Ø

 

 

Tlf. +45 82 32 32 32

 

E-mail: info@proactive.dk


CVR: 25790936