Innovative løsninger
Up-to-speed med Microsoft CRM
Kom ordentligt i gang med at anvende CRM og skab forretningsværdi med ProActives 'Up-to-speed CRM' pakke.

Hvis CRM skal blive en succes i jeres organisation, er det uhyre vigtigt, at I kommer ordentligt i gang med anvendelsen af CRM, så det reelt skaber værdi for brugerne og for resten af organisationen.


ProActives 'Up-to-speed CRM' pakke sikrer, at I får de rette forudsætninger for, at CRM kan blive en succes. Det kræver nemlig, at I får opsat og tilpasset systemet, så det i højere grad imødekommer jeres forretningsprocesser og måde at gøre tingene på end den, som standardopsætningen tilbyder. 


Dynamics CRM er en standard platform med et væld af funktionaliteter. Mange organisationer begår den fejl, at de tager systemet i brug, som det er ud af boksen. Snart må de indse, at der er behov for at tilpasse systemet, så det bedre kan understøtte organisationens forretningsprocesser, og har man allerede introduceret brugerne til et system, som kun gør deres arbejde mere besværligt, er det måske for sent.


Med 'Up-to-speed CRM' pakken sørger vi dels for, at den tekniske installation bliver gennemført korrekt og hensigtsmæssigt og dels for at tilpasse systemet efter jeres særlige behov og processer.


Dette får I med 'Up-to-speed CRM':Installation og oprettelse
Systeminstallation, oprettelse af brugere og tildeling af rettigheder


Outlook integration
Installation og opsætning af CRM til Outlook klient


Import af stamdata
Import af stamdata på Accounts (firmaer) og Contacts (kontakter).


Workshop
1 dags workshop med gennemgang af systemets moduler (Salg, Marketing, Service) samt drøftelse af jeres specifikke forretningsprocesser og behov.


Konfiguration
Tilpasning af systemet i forhold til jeres specifikke forretningsprocesser og behov


Uddannelse
½ dags undervisning af brugere i systemets nøglefunktionaliteter og specifikke arbejdsgange


'Up-to-speed CRM' pakken henvender sig typisk til mindre og mellemstore virksomheder, som ønsker at komme hurtigt i gang med Microsoft Dynamics CRM Online for en lav investering. Med de rette forudsætninger, kan vi gennemføre pakkens forløb på 5 arbejdsdage.


Pakken inkluderer CRM Online implementering for op til 5 brugere. Yderligere brugere kan tilkøbes for et mindre beløb.Top of page
Nyhedsbrev
FØLG PROACTIVE
kontaktinfo

ProActive A/S

 

København

Rosenørns Allé 1 - 1970 Frederiksberg C

 

Aarhus

Åbogade 15 - 8200 Aarhus N

 

Odense

Egelundsvej 18 - 5260 Odense

 

Aalborg

Niels Jernes Vej 10 - 9220 Aalborg Ø

 

 

Tlf. +45 82 32 32 32

 

E-mail: info@proactive.dk


CVR: 25790936